TT Plaza - Assen
Project info

Project info

Onze passie is om duurzame mobiliteit voor iedereen toegankelijk te maken met een breed productenpakket en een hoogwaardig serviceniveau. TT Plaza wil een substantiële bijdrage leveren aan het verduurzamen van mobiliteit. Gelegen naast het TT Circuit Assen biedt TT Plaza een ultieme beleving op het gebied van toekomstige mobiliteit, entertainment, events en verschillende restaurants met biologische regionale producten. Bovendien worden in TT Plaza studenten opgeleid tot monteurs voor het onderhoud van duurzame voertuigen en de duurzame autosport.

Op de begane grond beschikt TT Plaza over een uitgebreide werkplaats en testfaciliteiten waar duurzame voertuigen kunnen worden onderhouden of waarbestaande‘conventionele’ auto’s kunnen worden omgebouwd naar duurzame voertuigen. Alle technieken zijn hierbij van toepassing, variërend van elektrische, waterstof tot op biobrandstof voortbewogen voertuigen.

Bezoekers van TT Plaza kunnen genieten van de meest geavanceerde duurzame race simulatoren waar onder F1 simulatoren, motorsimulatoren, een Slot Car Track en 50 Gaming Chairs. Onze indoor kartbaan‘Eau Rouge’ met een circuit over meerdere verdiepingen en elektrisch aangedreven karts maakt van TT Plaza een complete mobiliteitsbeleving.
De toekomst van mobiliteit kwam nog nergens anders zo dichtbij.

0 (4) 460
Dynamische duurzame architectuur (green energy).
TT Plaza is een volledig energie neutraal complex dat in al zijn vezels is gericht op duurzame en groene mobiliteit. TT Plaza beschikt over een vooruitstrevend duurzaam ontwerp waarbij diverse functies als retail, beleving en educatie geïntegreerd worden. Functionaliteit en dynamiek spelen een belangrijke rol. Het gebouw, de inrichting en energievoorziening zijn volledig gebaseerd op de meest geavanceerde duurzame technieken.

Omgeving
Alle activiteiten die binnen TT Plaza plaats vinden hebben als doelstelling een minimale negatieve invloed uit te oefenen op het milieu. Zo wordt onder meer gebruik gemaakt van producten met een eco-label, organische, FSC en fair trade producten.

Sociale en Economische aspecten
Het ‘vergroenen’ van een evenement heeft niet alleen maar betrekking op milieu aspecten. Maar ook op de sociale en economische aspecten voor de lockale gemeenschap. TT Plaza stimuleert de lokale economie en de sociale ontwikkeling waardoor de hele regio profiteert van de activiteiten van TT Plaza.

In de transperante‘state-of-the-art’ werkplaats bestaat de mogelijkheid om conventionele voertuigen met een verbrandingsmotor om te bouwen tot een energie neutrale milieu vriendelijke energiebron.

De werkplaats voorzien van high-tech vermogensbanken, rolbanken en diagnose computers is het podium voor CO2 neutrale mobiliteit.
De nieuwste technologie op het gebied van software, brandstoffen, verbrandingsoptimalisatie en milieuvriendelijke oliën worden gebundeld om ongekende resultaten mogelijk te maken.

De ‘state-of-the-art’ kennis binnen TT Plaza op het gebied van duurzame mobiliteit biedt bovendien de mogelijkheid om naast het ombouwen van conventionele voertuigen naar milieu vriendelijke auto’s in de werkplaats onderhoud te verrichten aan nieuw op de markt geïntroduceerde technieken en modellen op het gebied van duurzame mobiliteit.
Of het nu volledig elektrisch aangedreven voertuigen betreft of auto’s die rijden op waterstof, TT Plaza Technology is dé partner voor het onderhoud van uw kostbaar duurzame bezit.

 

8 / 8